Winnaar van de FD Gazellen Award 2018

Winnaar van de FD Gazellen Award 2018
Gepubliceerd 17 oktober 2018

AND THE WINNER IS....... Index Capital Vermogensmanagement uit Breda is door het Financieele Dagblad uitgeroepen tot winnaar van de FD Gazellen award 2018.

Index Capital N.V. is één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Het Financieele Dagblad heeft ons daarom vandaag uitgeroepen tot winnaar van de FD Gazellen Award. Deze prestigieuze ondernemersprijs nemen wij met veel plezier op 8 november aanstaande in ontvangst! 

Om in aanmerking te komen hanteerde het FD dit jaar extra zware criteria.
Bedrijven moeten in ieder geval drie jaar ononderbroken een omzetgroei van tenminste 20% per jaar behalen, financieel gezond zijn, een positief netto resultaat hebben en aan nog vele andere criteria voldoen. Om daarnaast ook daadwerkelijk te worden genomineerd weegt het FD de cijfers van vele bedrijven af en worden alleen de allersnelst groeiende bedrijven genomineerd. 

Index Capital is een onafhankelijke beleggingsonderneming met een ruime ervaring op het gebied van beleggen en vermogensbegeleiding. Wij richten ons specifiek op indexbeleggen met een service en dienstverlening zoals u die waarschijnlijk allang niet meer bent gewend bij uw private bank of vermogensbeheerder. Met een toevertrouwd vermogen van ruim € 250.000.000 is Index Capital één van de grotere indexbeleggers van Nederland.

Een onderscheiding als de FD Gazellen Award ontvang je als bedrijf niet zomaar. Dit is alleen mogelijk door het vertrouwen wat onze klanten in ons gesteld hebben. Onze blijvende dank daarvoor! Uiteraard gaan wij op dezelfde wijze verder als voorheen. 

Meer weten of persoonlijk advies?

Laat hier uw gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.


   

Contact

Natuurlijk vinden we het fijn om een keer vrijblijvend met u in gesprek te gaan. Neemt u daarom gerust contact met ons op. Dat mag overdag, maar vanzelfsprekend ook 's avonds of in het weekend (en nee, dat is echt geen enkel probleem). Index Capital werkt landelijk en er is altijd een vestiging bij u in de buurt waar we u kunnen ontvangen. De informatie over onze vestigingen treft u onderaan deze pagina aan. U bent zeer welkom!
Neem direct contact op

contact_met_index_capital

Hans Dubbeldam
06 - 28 33 21 90
hans@indexcapital.nl

of stuur een bericht

Contactgegevens

contact_met_index_capital

Index Capital Vermogensbeheer
Marksingel 2f
4811 NV Breda
076-7676555
info@indexcapital.nl
Vestigingen

Foto locatie Breda Breda
(hoofdkantoor)
Marksingel 2f
4811 NV Breda
Route in Google Maps
Foto locatie Amsterdam Amsterdam
(bezoekadres)
Olympisch Stadion 24-28
1076 DE Amsterdam
Route in Google Maps
Foto locatie Utrecht Utrecht
(bezoekadres)
Oreliuslaan 850
3528 BB Utrecht
Route in Google Maps
Foto locatie Hilversum Hilversum
(bezoekadres)
Koninginneweg 11
1217 KP Hilversum
Route in Google Maps
Foto locatie Maastricht Maastricht
(bezoekadres)
Wim Duisenbergplants. 31
6221 SE Maastricht
Route in Google Maps