Index Capital
Index Capital
Index Capital

Raad van advies

Onze Raad van Advies adviseert ons gevraagd en ongevraagd. Als geen ander kunnen prof. dr. Willem Vermeend en prof. dr. Jaap Koelewijn meedenken op hun kennisgebieden: nieuwe media en economie, ontwikkelingen in de financiële sector en marketing. Een klankbord waar we trots op zijn.

prof. dr. Willem Vermeend

Willem Vermeend adviseert Index Capital over nieuwe media en ontwikkelingen in de financiële sector. Nationale bekendheid verwierf hij eerst als Kamerlid, vervolgens als staatssecretaris van Financiën en tot slot als minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Hij schreef veel boeken over samenleving, economie en digitale media. Momenteel is Vermeend bijzonder hoogleraar internet economics and e-business en hoogleraar Europees fiscaal recht aan de Universiteit Maastricht.

prof. dr. Jaap Koelewijn

Jaap Koelewijn heeft ervaring in de wetenschap, de financiële praktijk en het toezicht daarop. Hij was senior aandelenanalist en later hoofd research bij zowel IRIS als de AFM. Bedrijven, financiële instellingen en organisaties kloppen bij Koelewijn aan met vragen over financiering en belegging en over regelgeving, integriteit en governance. Hij publiceert regelmatig in het Financieele Dagblad en in vakbladen. Sinds april 2006 is Koelewijn deeltijdhoogleraar corporate finance bij Universiteit Nyenrode.

© 2015 Index Capital NV