Index Capital
Index Capital
Index Capital

InZicht Live: overleg vanuit uw luie stoel

Serieuze vermogens vragen om serieuze aandacht. Die bieden wij u graag op een wijze die voor u prettig en comfortabel is. Bij ons op kantoor of bij u thuis. Of telefonisch. Maar er is ook een manier die het beste van meerdere werelden biedt: persoonlijk contact op afstand.

Hoe werkt het?

Met Index Capital InZicht Live kunt u “vanuit uw luie stoel” vanachter uw iMac of PC overleggen met uw adviseur bij Index Capital. Gewoon thuis en op een moment dat het u goed uitkomt. Het enige dat u nodig heeft zijn een computer en een webcam. Het werkt heel simpel. We maken een afspraak, wij sturen u een link per email en vervolgens zijn we online met elkaar verbonden. We zien vanaf dat moment hetzelfde scherm, hetgeen handig is voor als we bijvoorbeeld samen uw vermogensrapportage bespreken.

U bepaalt

Met Index Capital InZicht Live toont Index Capital aan een vernieuwende en moderne vermogensbeheerder te zijn. Maar let wel: alle vormen van contact zijn ons even lief. Het is heel simpel: u bepaalt welke vorm van contact u het prettigst vindt: een persoonlijk gesprek, een telefonische afspraak of Index Capital InZicht Live.

Index Capital InZicht Live

© 2015 Index Capital NV