Index Capital
Index Capital
Index Capital

Werkwijze: de 3 stappen van indexbeleggen bij Index Capital

U overweegt uw vermogen via indexbeleggen te laten groeien? Graag natuurlijk. Voor het zover is, zijn er drie stappen te zetten.

Stap 1: inventariseren

De eerste stap is inventariseren hoe uw vermogen en inkomen is opgebouwd, wat u ermee wilt en wat uw mogelijkheden zijn. Wat heeft u nodig als oudedagsvoorziening, wat is ‘over’? Wat zijn dromen waarvan u per se wilt dat ze uitkomen, welke wensen zouden ‘mooi’ zijn om in vervulling te zien gaan? Index Capital maakt gebruik van de meest moderne software. Wij helpen u om online en gemakkelijk deze inventarisatie te doorlopen. Dit kunt u zelf doen op een moment en locatie dat het u past. Of we doen het samen in een persoonlijk gesprek. Uw wens is leidend.

Stap 2: analyseren

Als u weet wat u wilt, onderzoeken we hoe we uw doelen kunnen realiseren. We maken daarbij gebruik van geavanceerde software die uw financiële situatie helder en visueel in beeld brengt. De verschillende scenario’s die dit onderzoek oplevert, presenteren we u in begrijpelijke taal. Zo neemt u gefundeerde beslissingen.

Stap 3: beleggingen inrichten

Als we weten wat we moeten doen en hoe we dat gaan doen, komen we met een concreet voorstel om uw vermogen te beleggen, of beleggingen opnieuw in te richten. U krijgt daar een uitgebreide toelichting bij.

En dan verder…

Beleggen is een doorlopend en dynamisch proces. Elk jaar bekijken we of u met de keuzes uit stap 3 nog ‘op koers ligt’ voor de doelen die we bij stap 1 geformuleerd hebben. We bespreken ook met u of uw financiële of persoonlijke situatie inmiddels veranderd is, waardoor u eventueel uw wensen en doelstellingen wilt bijstellen. Voor de zekerheid doorlopen we daarom de drie stappen opnieuw. Elk jaar weer. En dat is anders dan het bij veel private banks en vermogensbeheerders toegaat.

Meer weten?

Wilt u weten wat indexbeleggen voor u kan betekenen? Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

© 2015 Index Capital NV