Index Capital
Index Capital
Index Capital

Vermogensbeheer: het gemak van uitbesteden

Vermogensbeheer betekent voor u rust, gemak en de zekerheid dat de specialisten van Index Capital toezien op uw vermogen. U kunt letterlijk achterover leunen in de zekerheid dat Index Capital uw vermogen zorgvuldig en als een rentmeester beheert. Binnen duidelijke afspraken die we van tevoren hierover maken. Mét alle mogelijkheid tot overleg op elk moment van de dag of van de week.

Uw eigen vermogensbeheerder

Als u Index Capital inschakelt, beschikt u over uw eigen gespecialiseerde vermogensbeheerder die waakt over uw vermogen. Die weet waar het u om gaat en die er met al zijn kennis op toeziet dat u met uw beleggingsportefeuille uw doelen haalt. Wilt u weten hoe dat er in de praktijk uitziet? Lees over de drie stappen van onze werkwijze.

‘Gewoon’ indexbeleggen versus duurzaam indexbeleggen

Veel cliënten kiezen voor ‘gewoon’ indexbeleggen: goede, gespreide beleggingsportefeuilles tegen lage kosten. Een aantal cliënten hecht daarnaast tevens waarde aan het begrip duurzaamheid. En zij willen graag dat hier bij de inrichting van de beleggingen rekening mee wordt gehouden. In dat kader is het goed om te weten dat Index Capital één van de weinige vermogensbeheerders in Nederland is die duurzaam indexbeleggen aanbiedt. Duurzaam indexbeleggen is te vergelijken met ‘gewoon’ indexbeleggen, maar de selectie van de beleggingen is erop gericht om alleen die trackers te selecteren waarvan de onderliggende bedrijven een bijdrage leveren aan milieu en mens. Geïnteresseerd in duurzaam indexbeleggen? Neem dan gerust contact op!

Beleggen en overleggen

Wij overleggen in principe zo’n vier keer  per jaar over de ontwikkeling van uw beleggingen. Dat kan ook vaker of minder vaak, naar behoefte. Hebt u tussendoor vragen? U kunt ons bellen wanneer u maar wilt, ook ’s avonds en in het weekend. Verder kunt u op elk moment rechtstreeks inloggen op uw effectendepot bij BinckBank via de website van Index Capital of via onze gratis app. En is er natuurlijk het vernieuwende Index Capital In Zicht, waarbij u via uw webcam thuis achter uw Mac of pc overlegt met uw vaste adviseur van Index Capital. Op een moment dat voor u comfortabel is.

Vermogensbeheer of vermogensadvies?

Is vermogensbeheer dé vorm voor u? Ga dan nu met ons in gesprek en neem contact op. Of lees meer over vermogensadvies.

© 2015 Index Capital NV