Index Capital
Index Capital
Index Capital

Vermogensbeheer: het gemak van uitbesteden

Vermogensbeheer betekent voor u rust, gemak en de zekerheid dat de specialisten van Index Capital toezien op uw vermogen. U kunt letterlijk achterover leunen in de zekerheid dat Index Capital uw vermogen zorgvuldig en als een rentmeester beheert. Binnen duidelijke afspraken die we van tevoren hierover maken. Mét alle mogelijkheid tot overleg op elk moment van de dag of van de week.

Uw eigen vermogensbeheerder

Als u Index Capital inschakelt, beschikt u over uw eigen vermogensbeheerder die waakt over uw vermogen. Die weet waar het u om gaat en die met zijn kennis en betrokkenheid erop toeziet dat u met uw beleggingsportefeuille uw doelen haalt.

Beleggen en overleggen

Wij overleggen in principe zo’n vier keer  per jaar over de ontwikkeling van uw beleggingen. Dat kan ook vaker of minder vaak, naar behoefte. Hebt u tussendoor vragen? U kunt ons bellen wanneer u maar wilt, ook ’s avonds en in het weekend. Verder kunt u op elk moment rechtstreeks inloggen op uw effectendepot bij BinckBank via de website van Index Capital of via onze gratis app. En is er natuurlijk het vernieuwende Index Capital In Zicht, waarbij u via uw webcam thuis achter uw Mac of pc overlegt met uw vaste adviseur van Index Capital. Op een moment dat voor u comfortabel is.

© 2015 Index Capital NV