Index Capital
Index Capital
Index Capital

Research: klein team, hoog kennisniveau

Research voor onze klanten

Hoe kun je met een klein team het beleggingsspectrum in de wereld overzien? Een legitieme vraag, die we graag als volgt beantwoorden.

Allereerst: een heleboel ‘kennis en kunde’ in de financiële sector blijkt nogal overbodig te zijn. Zo geloven wij niet in de toegevoegde waarde van beleggingsfondsen, gestructureerde produkten, trading, ‘stockpicking’, hedgefunds, opties en andere vormen van actief beleggen. En hebben we dus al die duizenden personen die zich hier elke dag mee bezighouden ook helemaal niet nodig.

Waar het ècht om gaat – beleggen zonder je te laten leiden door de waan van de dag – doen we echter weer heel wat serieuzer dan de meeste grootbanken en vermogensbeheerders. Het beleid van Index Capital wordt nadrukkelijk niet gevoed door voorspellingen, timing en andere valkuilen van het actieve beleggen.

De research, kennis en kunde binnen Index Capital is gericht op de kernvraag: Hoe kom je van meer dan 10.000 indexproducten tot de 10 tot 15 excellente trackers die wij selecteren voor onze cliënten? Daarnaast is de trackerwereld voortdurend in ontwikkeling. Er komen bijna wekelijks nieuwe trackers op de markt die wellicht voor onze cliënten toegevoegde waarde hebben, bijvoorbeeld op basis van kostenefficiëntie.  De specialisten van Index Capital zorgen ervoor dat u altijd beschikt over een portefeuille met trackers die uitblinken voor wat betreft kosten, risico en rendement.

Meer weten?

Wilt u meer weten over hoe wij onze kennis op peil houden en hoe onze research eruit ziet? Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek via ons contactformulier.

© 2015 Index Capital NV