Index Capital
Index Capital
Index Capital

Ranking the stars

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe vermogensbeheerder, dan is dat wellicht een lastige klus. Immers, elke bank of vermogensbeheerder zal u vertellen dat het geluk in uw leven komt als u kiest voor die betreffende partij…  

Om het u gemakkelijker te maken zijn er onafhankelijke websites zoals www.beleggingsmatch.nl en www.vermogensbeheer.nl. Doelstelling van deze websites is om de markt van vermogensbeheerders transparant en vergelijkbaar te maken. Vermogensbeheerders worden daarbij uitgebreid beoordeeld op tientallen punten, betrekking hebbend op de onderdelen (1) onafhankelijkheid, (2) transparantie, (3) kosten en (4) organisatie. Vervolgens krijgt een beheerder een aantal sterren, waarbij 5 het maximale aantal sterren is.

Index Capital is er trots op dat zij het maximale aantal van 5 sterren heeft gekregen. Zowel van Beleggingsmatch als van Vermogensbeheer.nl. Wilt u de opgestelde beoordelingsrapporten lezen? Klik dan op: beoordelingsrapport Index Capital Beleggingsmatch en/of beoordelingsrapport Index Capital vermogensbeheer.nl.

© 2015 Index Capital NV